· Aydınlatma Metni

ÖZMEN MEZAT - ENES ÖZMEN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ


1. VERİ SORUMLUSU
Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatıyla Özmen MEZAT - Enes ÖZMEN ("Özmen MEZAT" veya "Şirket") tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMACI
Toplanan kişisel verileriniz, Kanun'da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun'un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Özmen MEZAT tarafından aşağıda yer alan amaçlar kapsamında işlenebilecektir:

  • Özmen MEZAT tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Özmen MEZAT tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına yeniden dizayn edilmesi
  • Özmen MEZAT tarafından düzenlenecek olan müzayedeler için ürün tedarik edilmesi, bunların tedarikçiler ile eşleştirilmesi,
  • Özmen MEZAT tarafından müzayede hazırlanması, düzenlenmesi ve neticelendirilmesi.
  • Özmen MEZAT tarafından neticelenen Müzayedeler sonucunda kazananların kategorize edilerek Müzayede sonuç formlarının oluşturulması
  • Özmen MEZAT tarafından müzayedelerde listelenen, takip edilen ve satılan ürünler ile etkileşime giren üyelere ait istatistiki ve finansal verilerin tutulması
  • Özmen MEZAT tarafından müzayedelerde listelenen ürünlerin satış, pey ve beğenilme kayıtlarının gerektiğinde anonimleştirilerek 3. kişilere aktarılması
  • Müzayede portalının geliştirilmesi ve yeni formatlar hazırlanması

3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI
Toplanan kişisel verileriniz, Kanun'da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun'un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, Özmen MEZAT tarafından aşağıda yer alan amaçlar doğrultusunda iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve yetkili özel kişilere aktarılabilecektir:

  • Özmen MEZAT tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Özmen MEZAT tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası.

4. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YöNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz Özmen MEZAT tarafından çeşitli kanallar ve farklı hukuki sebeplere dayanılarak toplanmaktadır. Bu sÜreç kapsamında, kişisel verileriniz; fiziki ortamda mağazalarımızda, kiosklardan, internet ortamında internet sitemiz ve mobil ortamda uygulamalarımız kanallarıyla, açık rızanızın elde edilmesi hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir. Toplanan kişisel verileriniz, Kanun'un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işbu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN'UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ
Kişisel veri sahibi olarak Kanun'un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların dÜzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun'a ve ilgili diğer kanun hÜkÜmlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin mÜnhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, 5349783376 üzerinden Şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sÜrede ve en geç otuz gÜn içinde başvurularınız Ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan Ücret talep edilebilecektir.

Sitenin tüm hakları saklı olup, telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. Copyright © 2017-2021
Bu yazılım Sikke.NET tarafından desteklenmektedir.
Kapat

Çerez Kullanımı

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. https://www.ozmenmezat.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ile Çerez Politikasını inceleyebilirsiniz